COMING SOON

FIT EN VITAAL DE WINTER DOOR MET DEZE SUPER DEAL

Pak jij iedere verkoudheid mee? Ben je lager in je energie? Voel jij je vaker down? Dan kan jouw weerstand extra ondersteuning gebruiken. Bij ScKIN Nutrition zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van jouw weerstand. Speciaal voor jou heeft ScKIN Nutrition een weerstandsbox ontworpen om fit en vitaal de winter door te komen. Een tijdelijke super deal die je wil hebben!

Deze weerstandsbox is te verkrijgen vanaf 7 november t/m 30 november 2022.

In deze super box zit een gratis Vitamin D+ én daarbovenop 10% extra korting!

Omega+ Familypack uniek en hoog gedoseerd

Deze niet-geoxideerde ultra zuivere visolie is gemaakt van Alaska vis. Met 25% meer inhoud per capsule dan andere visolies (nl.1250 mg). Het ondersteunt hart en bloedvaten. Daarnaast draagt Omega+ aan een normale hersenfunctie, focus en geheugen. Omega+ is een bijzonder sterk gezuiverd, heeft een lage totoxwaarde <5 (zware metalen en PDB’s). MSC gecertificeerd (duurzame visserij). Softgelwand is ook van vis gemaakt, i.p.v. rund of varken. Natuurlijke gemengde tocoferolen zitten als anti-oxidant bij de omega-3 vetzuren tegen oxidatie. Een echte topper die onmisbaar is voor onze weerstand!

Deze unieke visolie bevat 500mg EPA (!) en 375 mg DHA (!) per softgel. Ons advies is om 2 softgels per dag in te nemen.

t.w.v. €132,50

GRATIS Vitamin D+ t.w.v. €35,-

Ben jij gevoelig voor een winterdip?

Vitamin D+ bevat een zuivere hooggedoseerde vorm van vitamine D n.l. 75 mcg per softgel opgelost in een zuivere extra vierge olijfolie. Vitamine D maken we aan d.m.v. zonlicht (welke in de winter niet sterk genoeg is in Nederland om vitamine D aan te maken). Via voeding is het lastiger om voldoende vitamine D binnen te krijgen.

Vitamine D is enorm belangrijk voor het lichaam. Het speelt in veel processen een rol. Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam, zorgt voor behoud van sterke botten, een sterk gebit en is belangrijk voor een normale spierwerking. Het zorgt mede voor een goede weerstand en daarom de perfecte (GRATIS) aanvulling in deze box.

Gebufferde Vitamin C+ 

Goed opneembare gebufferde (ontzuurde) vitamine C in poedervorm kun je handig doseren naar behoefte. Gebonden aan een mineraal (Calcium) en daarmee ontzuurde vorm. Wanneer je in de lappenmand bent verbruik je vele malen meer vitamine C. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij het immuunsysteem, ondersteunt het energieniveau en speelt een rol bij geestelijke balans. Daarnaast draagt vitamine C bij aan een sterke weerstand. 

Jouw ultieme weerstandsproduct!

t.w.v. €62,50

Fit en vitaal e winter door met deze weerstandsbox

Wil jij fit en vitaal de winter door? Dan is deze weerstandsbox een must voor jou. Met de uniek hooggedoseerde supplementen van ScKIN Nutrition ondersteun je jouw weerstand maximaal. De actie loopt van 7 november t/m 30 november. Dit is een tijdelijke actie met een beperkte voorraad. Wil jij zeker zijn dat je als eerste een weerstandsbox kan bemachtigen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@c-skin.nl

€179,- 

i.p.v. €232,50