Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij C-SKIN en gun je dit ook jouw vriend(in), familielid of buurman/vrouw? Stuur ze dan bij ons langs en ontvang 25% korting voor elke klant die jij doorstuurt en een behandeling boekt!

HOE WERKT HET?

Als je bij ons langs komt voor een behandeling ontvang je het speciale bring a friend kaartje. Geef dit kaartje aan iemand die jij als potentiële klant ziet. Als diegene vervolgens een behandeling bij ons boekt en jouw naam doorgeeft, zetten we jouw korting in ons systeem zodat jij daar de eerstvolgende keer direct gebruik van kunt maken. Het leuke is dat door het overhandigen van het kaartje aan jouw vriend(in), familielid of kennis, hij/zij dit ook weer bij iemand mag doen en zo ook korting kan sparen!

UITERAARD GELDEN ER NOG WEL EEN PAAR REGELS VOOR DEZE ACTIE:

  •  Degene die jij aanmeldt is een nieuwe klant bij ons (of is langer dan een jaar niet bij ons behandeld).
  •  De kortingscode van 25% geldt op al onze behandelingen en producten, maar is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingscodes.
  •  We vinden het leuk als je zoveel mogelijk vrienden meeneemt, dus je mag de kortingscode zo vaak inzetten als je wilt. Let op: op de producten mag je hem maximaal 1x inzetten.
  •  Per behandeling mag je maximaal 1x de kortingscode inleveren. De overige kortingen die je hebt gespaard mogen dan weer bij de volgende behandelingen worden ingezet.
  •  Het kaartje is, zoals je natuurlijk zult begrijpen, niet inwisselbaar voor contanten.