Hi!
Ik ben Claudia Merkx, 46 jaar, getrouwd, en 2 ‘bonuszoons’. Ik ben gek op koffie en een wijntje in het weekend. Ik hou ervan om te lachen en het liefst leer ik elke dag nieuwe dingen.
Mijn passie om in de schoonheidsbranche te werken komt voort uit eigen goede ervaringen met huidverbeterende behandelingen. Hierdoor ontstond bij mij de drive om dit ook voor anderen te betekenen. Naast mijn baan als manager in het bedrijfsleven ben ik, na het volgen van verschillende opleidingen en trainingen, in 2018 mijn eigen salon gestart. Al snel merkte ik dat hier mijn passie ligt en mijn energie vandaan komt en dus heb ik in 2021 de stap gezet om volledig zelfstandig te gaan. Mede dankzij de steun van mijn man heb ik deze beslissing kunnen nemen.
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen een mooie en frisse huid te bezorgen én deze te behouden. Met mijn passie voor huidverbetering en anti-aging behandel en coach ik jou naar de beste resultaten. Hierbij ga ik veel verder dan enkel huidverzorging. Elke huid is anders en vereist een individuele aanpak. De huid moet er niet alleen beter uitzien, ze moet ook daadwerkelijk verbeterd worden. Dit is een proces dat we samen doorlopen. Met hoogwaardige producten, mijn kennis en expertise en jouw commitment gaan we samen voor jouw mooie huid. 

Want een frisse huid is je mooiste glimlach!

Claudia is een gediplomeerd, erkend  en registreerd schoonheidsspecialiste


Naast
schoonheidsspecialiste is Claudia ook geregistreerd docent schoonheidsverzorging

En ze is ook in de media te vinden! Bekijk hier hoe Claudia de NOON peeling laat zien in het SBS 6 programma ‘De Schoonheidsspecialist’

https://youtu.be/boje3uoh0xM