C-SKIN is een professionele salon gericht op huidverbetering en anti-aging.  We werken met hoogwaardige merken zoals Geneo en NOON™. Met deze behandelingen en producten kunnen we in de diepere huidlagen komen waardoor verbluffende resultaten op het gebied van huidverbetering en anti-aging behaald kunnen worden. Door middel van een selectief aanbod van behandelingen en thuisproducten kunnen huidproblemen en huidveroudering zichtbaar verbeteren en/of verdwijnen. Dit klinkt niet alleen mooi, dat is het ook. Kom het zelf ervaren en raak ook overtuigd!

C-SKIN is de eerste aanbieder in Nederland van de revolutionaire behandelingen en producten van NOON™! (lees hier verder).

Mijn naam is Claudia Merkx en ik ben de trotste eigenaresse van C-SKIN. Mijn passie om in de schoonheidsbranche te werken komt voort uit eigen goede ervaringen met huidverbeterende behandelingen. Hierdoor ontstond bij mij de drive om dit ook voor anderen te betekenen. Naast mijn baan als manager in het bedrijfsleven ben ik, na het volgen van verschillende opleidingen, mijn eigen salon gestart. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen een mooie en frisse huid te bezorgen én deze te behouden. Met mijn passie voor huidverbetering en anti-aging behandel en coach ik jou naar de beste resultaten. Hierbij ga ik veel verder dan enkel huidverzorging. Elke huid is anders en vereist een individuele aanpak. De huid moet er niet alleen beter uitzien, ze moet ook daadwerkelijk verbeterd worden. Dit is een proces dat we samen doorlopen. Met hoogwaardige producten, mijn kennis en expertise en jouw commitment gaan we samen voor jouw mooie huid. 

Want een frisse huid is je mooiste glimlach!