NOON: nieuw in Nederland, als eerste bij C-SKIN!

DERMSHIELD – HOGE CONCENTRATIES, GEEN IRRITATIE

Iedereen verdient een mooie huid. De DermShield™ technologie van NOON aesthetics staat aan de basis van ‘s werelds beste en meest effectieve producten voor huidverzorging en -verbetering.

Esthetische behandelingen met MEDISCHE resultaten.  De unieke DermShield™ technologie van NOON maakt het mogelijk om ongekend hoge concentraties van actieve ingrediënten en werkzame stoffen op therapeutische wijze in de huid in te sluizen. En dit alles zonder de gebruikelijke bijwerkingen als roodheid, branderigheid, irritaties en onaangenaam gevoel.

Hiermee biedt NOON als eerste innovatieve paraceutische peelings met indrukwekkende resultaten bij  huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, zonneschade, verlies van elasticiteit, vlekken, acne, eczeem zonder bijwerkingen!

Deze behandelingen vereisen een uitgebreide en totaal vernieuwde methode van huiddiagnose. Elke huid is anders en vereist een individuele aanpak. Reken dus voor de eerste behandeling op minimaal 90 minuten. De volgende behandelingen zullen 60 tot 75 minuten in beslag nemen. Om de beste resultaten te behalen is het net zoals bij de dermaceutische behandelingen van groot belang om ook thuis met de juiste producten verder te werken. De NOON Aesthetics productlijn omvat therapeutische oplossingen voor:

  • acné
  • anti-aging
  • hyperpigmentatie

Tevens biedt NOON de meest geavanceerde zonnebescherming.

Ben jij er klaar voor om de extra stap te zetten om huidveroudering tegen te gaan en zelfs terug te schroeven? Ik kijk er naar uit om samen met jou prachtige resultaten te behalen!

Paraceutische NOON peeling volgens huidconditie
90 minuten
€89

NOON Aesthetics
NOON Aesthetics